Hvordan man tjener $398 / Day Brug selvforbedring

Titel:
7 steder at finde de mennesker, du har brug for

Antal ord:
570

Resumé:
Hvor finder du de MENNESKER, du har brug for for at gore dine dromme til virkelighed? Las de 7 forslag i denne artikel for at komme i gang. Du vil maske opdage, at de mennesker, du har brug for, er tattere pa, end du tror.

Nogleord:
dromme, virkelighed

Artikel Body:
Copyright 2006 Cari Vollmer

Hvor finder du de MENNESKER, du har brug for for at gore dine dromme til virkelighed? Las de 7 forslag nedenfor for at komme i gang.

Du vil maske opdage, at de mennesker, du har brug for, er tattere pa, end du tror.

  1. Dan et succesteam eller deltag i et succesteam.

Dette er min hemmelighed. For hvert storre projekt, jeg forpligter mig til, omgiver jeg mig med andre mennesker med lignende mal. For eksempel: Jeg onskede hjalp til at holde min virksomhed pa sporet. Jeg dannede en gruppe med tre andre virksomhedsejere, der havde samme mal. Vi larer en masse af hinanden, deler ressourcer, giver feedback og tilbyder uendelig opmuntring. Vi har varet sammen i over et ar, og de spiller en stor rolle i min evne til konsekvent at fa tingene gjort og fa tingene til at ske.

  1. Bliv coachet!

Jeg er maske forudindtaget, men for jeg blev coach, hyrede jeg en coach. Det gav mig det skud i bossen, jeg havde brug for for at lancere min virksomhed(Lær mere om e adultfr).

https://www.youtube.com/watch?v=-4fwFxTsugk
Coaching er fantastisk, fordi du far mulighed for at arbejde en-til-en med en person, der er helt dedikeret til dig og din succes. En coach vil give dig opmuntring, ansvarlighed og hjalpe dig med at planlagge strategiske handlemuligheder()(https://www.yourtango.com/2012154626/10-dating-tips-i-wish-i-d-followed-while-i-was-single).