103 ideer til selvforbedring

ZZZZZZZZ

title:7 kritiske ting som mandlige forretningsguruer ikke fortaller dig, men som enhver kvinde gerne vil vide
forfatter:Mary Foley
source_url:http://www.articlecity.com/articles/self_improvement_and_motivation/article_4709.shtml
date_saved:2007-07-25 12:30:19
category:self_improvement_and_motivation
artikel:

Mange af de forretningsmassige rad fra mandlige forretningsguruer er ikke helt dakkende for kvindelige ivarksattere. Disse guruer har ikke fundet ud af, hvordan de rad er anderledes for kvinder. Plus, de har udeladt nogle dele helt og holdent!
Jeg er kommet til denne konklusion efter at have varet en afhopper fra Corporate America og efter at have startet min egen virksomhed.

Jeg indsa, at der var meget at lare om at opbygge en virksomhed, sa jeg begyndte at soge den viden og forstaelse, jeg havde brug for gennem boger, seminarer, teleseminarer og netvark.
Med tiden bemarkede jeg, at de samtaler, jeg havde med kvindelige ivarksattere, ofte var anderledes end de samtaler, jeg havde med mand. Jeg kunne f.eks. vare pa et seminar og i pausen chatte med en anden kvinde, mens jeg fik kaffe. Vi delte ofte, hvad taleren sagde, hvad det betod for os, hvilket som regel omfattede noget, som oplagsholderen ikke engang havde navnt.
Det begyndte jeg at indse, at selv om mange af oplysningerne var gode, og jeg brugte dem, var jeg som regel nodt til at lagge dem gennem mit kvindelige filter, jeg var nodt til at oversatte dem, sa jeg kunne anvende dem. Jeg fandt ogsa ud af, at jeg havde nogle sporgsmal, som jeg selv matte besvare. Jeg begyndte at indse hvorfor(Lær mere om e adultfrienedfinder alternative).

https://www.youtube.com/watch?v=Tjq_ljlb_oI
De fleste af disse ressourcer blev prasenteret af mand. Velmente mand, men ikke desto mindre mand.
Meget simpelt, som standard var der indbygget et mandligt perspektiv i deres rad, hvilket har en vis berettigelse. Men det er ikke hele billedet. Deres rad tog ikke hojde for en kvindes perspektiv eller talenter. De tog ikke hensyn til min “verden” som kvinde. Men hvordan skulle det sa kunne det? Mand og kvinder synes ikke at gribe noget pa samme made an, sa hvorfor skulle det vare anderledes i erhvervslivet?
Det er det ikke! En stor grund til at jeg startede Bodacious Women’s Club er fordi jeg onskede at imodekomme kvindelige ivarksatteres behov, som ikke blev opfyldt. Jeg onskede at forkorte “oversattelsen” og udfylde de huller, der manglede.
Det hele starter med bevidsthed. Sa jeg har lavet en liste over syv kritiske ting, som mandlige forretningsguruer ikke fortaller dig, men som alle kvinder gerne vil vide. Husk disse, nar du soger viden eller rad til din virksomhed, der kommer fra en mand(). Du vil maske blive overrasket over, hvad du opdager!

(
https://www.purewow.com/wellness/online-dating-tips).